Kontakt


Grünenthal Denmark ApS
Arne Jacobsens Allé 7

2300 København S

Telefon +45 88 88 32 00
E-mail: dk-info@grunenthal.com


Kontaktformular

 

 

Grünenthal Denmark ApS

Velkommen til Grünenthal Denmark

Grünenthal Denmark ApS er et etableret datterselskab af den tyske familieejede medicinalkoncern, Grünenthal Group. Vores danske kontor er beliggende i København og fungerer som det nordiske hovedkontor

Med etablering i Norden bidrager vi til en styrket position på det europæiske marked inden for smertebehandling. Vi har siden 2011 udbudt vores innovative produkter til smertebehandling i Danmark til glæde for både patienter og sundhedsfaglige.

Vores ønske er, at de lokale aktiviteter skal bidrage til at forbedre livskvaliteten for patienter med smerter.

Læs mere...

Ny Administrerende Direktør Grünenthal Gruppen

Gabriel Baertschi efterfølger Eric-Paul Pâques som ny administrerende direktør per 1. oktober 2016

Grünenthal Gruppen meddeler herved at Gabriel Baertschi er indsat som ny administrerende direktør for Grünenthal Gruppen. Selskabets bestyrelse udpegede i juni 2016 Gabriel Baertschi som den nye administrerende direktør. Gabriel Baertschi kommer fra en stilling hos AstraZeneca, en global forskningsbaseret medicinal koncern, hvor han har haft en stilling som landechef for Japan.

Gabriel Baertschi har mere end 20 års international erfaring fra den farmaceutiske industri, og efterfølger den afgående Dr. Eric-Paul Pâques, som har været administrerende direktør for Grünenthal gruppen.

Officiel Presse Meddelse på engelsk (PDF)