Vision og strategi

Den foretrukne partner til behandling af smerte

Unge mennesker i skoven

Grünenthals globale mål er at yde et væsentligt bidrag til at fremme sundhed og forbedre livskvalitet.

I implementeringen af denne opgave sætter vi høje standarder for og krav til kvalitet, effektivitet, sikkerhed og miljø. Grünenthals internationale succes er baseret på tre grundsøjler: innovation via forskning, samarbejde og fokus på vækst.

Forskning og udvikling

I de senere år har Grünenthal foretaget betydelige investeringer i forskning og udvikling. Vores forsknings- og udviklingsstrategi er målrettet udvalgte indikationer, og vi søger hele tiden at finde nye måder til at forbedre smertebehandling og reducere bivirkninger. Desuden har vi fokus på at anvende den nyeste teknologi.

Samarbejde

Grünenthals fortsatte succes muliggøres af et internationalt samarbejde med andre virksomheder og institutioner. Udvikling, produktion og markedsføring af vores produkter sker i tæt dialog med højtspecialiserede partnere. Et af vores særlige kompetenceområder er at forbedre kendte effektive smertestillende lægemidler ved at ændre administrationsformen. Et resultat af disse udviklingsaktiviteter er matrixplasteret til behandling af moderate og stærke smerter.