Vores formål

Vi er en entreprenant specialistvirksomhed, der giver patienterne ægte fordele.

"Formålet forklarer, hvorfor Grünenthal-teamet arbejder med passion og engagement hver eneste dag. Det er retningsgivende for, hvad vi hver især kan bidrage med, og fører til en stærk virksomhed, der er fokuseret på patienternes behov."

Vi har brug for at vide, hvorfor vi arbejder for Grünenthal, og hvordan det kan gøre en forskel at arbejde for Grünenthal. Formålet giver svaret. Patienterne og deres behov er i centrum for alle vores tanker, beslutninger og handlinger. Alt, hvad vi gør, er for patienten.

Vi ønsker at bruge vores fremragende knowhow og omfattende erfaring til at opnå de bedste resultater for patienterne. På denne måde er vi i stand til at give patienterne ægte fordele, tage hånd om patienternes uopfyldte behov og tilbyde produkter med bedre medicinske virkninger og samtidig færre bivirkninger.

Som en entreprenant specialistvirksomhed kombinerer vi fremragende specialiserede (videnskabelige) færdigheder med forretningssans på en unik måde.

Vores fælles mål er at blive førende og en rollemodel blandt de mellemstore virksomheder i medicinalindustrien. Vi ønsker at bevise vores værd på markedet ved at gøre opmærksom på de to hovedkarakteristika: for det første, vores ekspertise, og for det andet, vores anerkendte forretningsforståelse.

Vores Mindset

Fire mindsets er vejledende for vores daglige adfærd hos Grünenthal. De definerer også vores ønskede holdninger.